Däckbutiker

däckbutikerFördelar med däckbutiker på nätet

När det ska köpas nya däck, är det en god ide att försöka köpa dem i däckbutiker på nätet, då dessa har många fördelar:

För det första är de betydligt billigare än de traditionella däckverkstäderna och butikerna på din ort. Detta beror på att det inte alls är lika dyrt att driva en nätbutik, då den behöver betydligt mindre personal, inte behöver butikslokaler och så vidare, än en vanlig butik. Detta syns även på priserna som du som kund får betala.

För det andra är det mycket smidigt att handla av däckbutiker på nätet, då du kan göra detta hemifrån, och slipper köra runt på stan, parkera, diskutera med personal, och annat som tar tid. Vid beställning skickas dessutom däcken direkt hem till dig, så du behöver inte ens gå hemifrån för att ta emot däcken om du inte vill det! (Man kan dock även be att få däcken skickade till en verkstad eller ett annat utlämningsställe om man vill det)

Sist men inte minst så får man genom att shoppa däck i däckbutiker på nätet tillgång till ett mycket större utbud än annars, då många nätbutiker lagerhåller väldigt många olika däck, inklusive däck från mycket kända märken, budgetdäck och så vidare.

Hur hittar man då online däckbutiker att handla av?

För detta är sökmotorerna, exempelvis Google, dina bästa vänner. Skriv helt enkelt in ”däckbutik”, ”däck på nätet” eller namnet på de däck du är ute efter i en sökmotor, så bör en hel del relevant information ploppa upp.

Några däckbutiker på nätet som vi dock kan rekommendera är dock bland annat:

Gummihuset.se som säljer massvis med kända märken som t.ex. Nokian, Hankook, Michelin med flera. De har även ofta många bra paket erbjudanden, som gör att du kan komma över däck ännu billigare. Mycket stort sortiment med över 80 000 olika produkter och snabba leveranser.

Däckonnet som sålt däck på nätet sedan år 2008. Har många olika typer av däck, från välkända tillverkare som GoodYear, Pirelli, Nokian och Michelin och riktigt bra priser.

Dackonline.se som ingår i en stor koncern som säljer däck online i massvis med olika länder. I Sverige har man tillhört skaran däckbutiker på nätet sedan år 1999. Mycket imponerande sortiment, kunnig personal och snabba leveranser. En butik som passar de flesta med andra ord, mycket beroende på deras långa erfarenhet och kunskap kring branschen och de olika produkterna som säljs.